You are here: Home / Tag Archives: info

Tag Archives: info

Feed Subscription

Satu Daerah Satu Kraf – Tengku Puan Pahang

Kraf merupakan salah satu sumber tarikan pelancong untuk datang ke negara kita dan bagi memeriahkan industri pelancongan di negeri Pahang, Tengku Puan Pahang-Tunku Azizah Aminah Maimunah telah mencadangkan kepada kerajaan negeri Pahang untuk mewujudkan satu daerah satu kraf atas faktor keunikan yang ada dalam industri kraf Pahang. “Mungkin pada masa akan datang kerajaan boleh mengetengahkan produk kraf yang terdapat disini ... Read More »

Balik Kampung

  Perjalanan jauh tak ku rasa Kerana hati ku melonjak sama Ingin berjumpa sanak saudara Yang selalu bermain di mata…. Nun menghijau gunung ladang dan rimba Langit yang tinggi bertambah birunya Deru angin turut sama berlagu Semuanya bagaikan turut gembira… Hahaha..pagi-pagi dah melalak nyanyi lagu raya, ni semua gara-gara terikut-ikut dengan mood balik kampung. You all semua dah selamat sampai ... Read More »

Jenis-Jenis Makanan Di Hari Raya

  Mentang-mentang semua tengah mood raya, entri pun dah mula berkaitan tentang raya. You all semua dah buat persiapan belum? Sure ramai lagi yang kat dapur tu tengah sibuk membakar biskut raya kan. Ada pula yang kat luar rumah tengah mengacau dodol atau membakar lemang. “Nak Puteri tolong tak? Kalau nak, jap lagi Puteri sampai..hehe.” Sebut tentang dodol dan lemang, ... Read More »

Kelebihan Fanpage Di Facebook

  Sejak kebelakangan ini ramai yang suka membuat fan page di Facebook.  Malah memiliki fan page mempunyai banyak kelebihannya kerana kuasa fanpage amat luar biasa. Contohnya sebagai seorang blogger, fan page boleh digunakan untuk berkomunikasi dengan rakan-rakan pengguna facebook dan menarik pelawat untuk datang ke blog kita. Bagi usahawan internet pula fan page facebook digunakan untuk memasarkan produk mereka kepada ... Read More »

Scroll To Top