You are here: Home > Tag Archives: kad raya

Tag Archives: kad raya

Feed Subscription

Terima Kad Raya Lagi

kad raya

Petang semalam puteri terima kad raya dari seorang lagi rakan blogger. Kalau sebelum ni dari seorang rakan blogger yang manis, kali ini dari seorang rakan blogger yang kacak pula. Rakan blogger ini bernama Muhammad Syazwan atau lebih dikenali sebagai  Zuan adalah admin kepada blog Uncle Zuan. Dan rupanya Zuan ni sekampung dengan puteri, orang Soromban juga. Terima kasih Zuan kerana ... Read More »

Kad Raya Yang Pertama

kad raya cantik

Lewat pula menulis artikel hari ini. Kebetulan pagi tadi puteri agak sibuk, macam-macam yang perlu di selesaikan. Letih juga berkejar sana sini. Ingatkan hari ni nak bercuti sekali lagi dari menulis entri. Tetapi sampai je kat rumah tadi, buka post box, ada pula beberapa keping surat yang ditinggalkan oleh encik posmen. Dan salah satunya adalah kad raya yang pertama puteri ... Read More »

Selamat Hari Raya Dari Puteri Kasih

Sebelum korang semua bercuti, Puteri nak ambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin kepada semua pembaca blog Puteri Kasih yang tak pernah jemu-jemu singgah dan meninggalkan jejak di sini. Harap persahabatan yang terbina antara kita semua berkekalan sampai bila-bila. Puteri juga menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf, sekiranya selama membebel di blog ini, ... Read More »

Ucapan Raya Ikhlas Dari Puteri Kasih

Di kesempatan ini saya nak ucapkan selamat hari raya kepada semua followers yang tersayang dan juga pembaca blog Puteri Kasih yang tak pernah jemu-jemu singgah dan meninggalkan jejak. Harap persahabatan yang terbina antara kita semua berkekalan sampai bila-bila. Saya juga menyusun sepuluh jari memohon maaf, sekiranya ada tersilap kata, terkasar bahasa atau terguris hati sesiapa. Kepada mereka yang tengah bersiap ... Read More »

Scroll To Top