You are here: Home > Tag Archives: keywords nuffnang

Tag Archives: keywords nuffnang

Feed Subscription

Statistik Dan Tagline

Kesempatan yang ada semalam, puteri gunakan untuk membuat review perkembangan blog puterikasih.com di sepanjang bulan Februari 2013. Seperti bulan sebelum ini, puteri akan menyemak statistik, keyword dan juga refferal di Nuffnang. Pertama skali memang wajib untuk puteri menyemak trafik. Tak adalah tinggi macam pencakar langit, tapi naik juga sedikit berbanding bulan Januari. UV dan PV, sama-sama naik. Selepas semak trafik, ... Read More »

Durian Crepe Tewaskan Puteri

Sana sini cerita durian crepe kan. Kuih yang dikatakan sangat sedap dan menjadi pujaan hati di Malaysia. Sampai boleh menjadi hasil carian yang ‘panas’ di google. Malah puteri pun pernah buat entri tentang durian crepe di SINI. Tapi untuk entri ini, puteri bukannya nak menceritakan tentang kelazatan durian crepe, memandangkan puteri sendiri belum merasainya. Puteri juga bukan nak berkongsi resipi durian ... Read More »

Alahai Keyword

  Tadi sebelum buka blog, puteri login akaun NUFFNANG. Sahaja nak tengok earning untuk minggu ini. Lepas tu puteri check keywords pula untuk blog puterikasih.com dan blog personal.  Tak sangka pula ramai yang cari tentang Zalora walaupun baru semalam puteri tulis entri tentang Zalora. Cuba korang tengok print screen yang puteri ambil dari Nuffnang kat bawah ni:-   Menipu, tipu ... Read More »

Scroll To Top