You are here: Home / Tag Archives: MBO

Tag Archives: MBO

Feed Subscription

The Woman In Black

  Selamat pagi korang Filem The Woman In Black sedang di tayangkan di pawagam. Filem ini bergenre seram. Daniel Radcliffe (Pelakon Harry Potter) memegang watak utama dalam filem ini. Filem ini diadaptasi dari sebuah novel karya Susan Hill. Ia berkisahkan mengenai seorang peguam yang dipaksa meninggalkan anak kecilnya dan berpindah ke sebuah perkampungan kecil untuk menguruskan harta seseorang yang baru ... Read More »

Date Dengan Puss In Boots

  Pencinta kucing macam puteri ini tak mungkin ingin terlepas peluang untuk menonton filem PUSS IN BOOTS. Masa puteri tengok “The making of Puss in Boots kat TV pun puteri dah pasang niat nak menonton filem ini dan akhirnya semalam tercapai juga hasrat itu. Bila tengok Puss, puteri teringat kat Baby. Baby adalah kucing puteri yang telah pergi untuk selamanya ... Read More »

Scroll To Top