You are here: Home > Tag Archives: page rank

Tag Archives: page rank

Feed Subscription

Jom Check Page Rank

  Tadi adik kembar puteri bernama DIANA AZIS beritahu yang Google Page Rank dah berubah. Tapi bila tengok kat blog, page rank puteri masih 2/10. Ingatkan page rank puteri tak berubah la kali ini. Tetap maintain. Tapi diana kata page rank puteri dah 3. So puteri pun check la page rank. Dan ternyata page rank puteri dah 3/10. Korang dah ... Read More »

Kelebihan Fanpage Di Facebook

  Sejak kebelakangan ini ramai yang suka membuat fan page di Facebook.  Malah memiliki fan page mempunyai banyak kelebihannya kerana kuasa fanpage amat luar biasa. Contohnya sebagai seorang blogger, fan page boleh digunakan untuk berkomunikasi dengan rakan-rakan pengguna facebook dan menarik pelawat untuk datang ke blog kita. Bagi usahawan internet pula fan page facebook digunakan untuk memasarkan produk mereka kepada ... Read More »

Apakah itu Google Page Rank (PR)?

  Semalam aku telah meletakkan entri mengenai Google Page Rank blog ini, dan aku telah menerima beberapa pertanyaan mengenai ‘Apakah itu Google Page Rank’ ? Jujurnya aku pun bukan la pro sangat dalam bab ini, aku sendiri masih baru, dan ini juga kali pertama blog aku mendapat page rank. Namun sebab ada yang dah bertanya dan aku sendiri yang agak blur ... Read More »

Page Rank

Hari ni aku agak free, jadi dapatlah aku spend masa sikit untuk blog aku ni. Membetulkan mana yang patut dan menceriakan mana yang terkurang. Sesambil tu ringan je jari jemari ku nak check alexa rank dan page rank. Selalunya bosan je bila check page rank sebab asyik 0/10.   Tapi setelah agak lama juga tak check, tengok-tengok hari ni dah ... Read More »

Scroll To Top