You are here: Home > Tag Archives: Puteri Kasih

Tag Archives: Puteri Kasih

Feed Subscription

Preview Cik Dacing & Encik Ikan – Bab 3

enovel melayu

Tahniah kepada pasukan Pahang kerana berjaya menempah tiket ke final Piala Malaysia dan bakal bertemu dengan pasukan Kelantan pada 3 November nanti. Semalam kali pertama kot puteri tengok bola sepak sambil tergelak besar. Sesiapa yang menonton aksi separuh akhir malam tadi antara Pahang dan Sarawak, tahulah kenapa. Ok berbalik kepada tajuk, untuk entri ni puteri kongsikan preview untuk ENovel Cik ... Read More »

Preview Cik Dacing & Encik Ikan – Bab 1

enovel melayu

Puteri ada menerima beberapa email yang bertanyakan kenapa puteri tak nak letak E-Novel Cik Dacing & Encik Ikan di blog puterikasih.com. Sebenarnya bukan puteri sengaja tak nak letak, tapi puteri nak kumpulkan kesemua enovel puteri dalam satu blog, agar lebih mudah untuk mencarinya nanti. Dan juga blog tu boleh menjadi backup kepada kesemua manuskrip puteri andainya laptop meragam ataupun pendrive ... Read More »

Segmen: Reblog Bersama Puteri Kasih

Blog berjaya

Lama rasanya puteri tak buat segmen. Jadi hari ini puteri nak buat segmen hujung minggu yang mudah. Dan memandangkan Isnin pun hari cuti umum iaitu Hari Malaysia,  jadi segmen ini akan berlangsung untuk 3 hari bermula dari tarikh entri ini dipublish sehingga ke hari Isnin tepat jam 11.59 malam. Syarat Penyertaan: 1) Cari satu perkataan yang tersembunyi dalam gambar di ... Read More »

Siapakah Puteri Kasih?

Korang kenal Puteri Kasih? Siapakah Puteri Kasih? Kerabat diraja? —-> BUKAN Blogger otai? —-> BUKAN Retis —-> BUKAN Penulis Novel? —–> err maybe  (andainya dipermudahkan) hehe Korang mesti pelik kan, kenapa puteri tiba-tiba buat entri macam ini, buang tebiat ke apa puteri ni? haha Sebenarnya tadi puteri check statistik kat Nuffnang, ternampak pula keyword panas ni. Aikk terkejut juga bila ... Read More »

Scroll To Top