You are here: Home / Tag Archives: segmen

Tag Archives: segmen

Feed Subscription

Tamatlah Sudah

tanda soal

Dengan terhasilnya entri ini maka tamatlah sudah Segmen Reblog Bersama Puteri Kasih. Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang telah sudi menyokong segmen tersebut. Bila membaca entri-entri yang telah mereka hasilkan, terbukti betapa kreatifnya mereka. Hanya dengan satu perkataan, boleh dijadikan satu entri yang berinformasi untuk tatapan semua. Walaupun tidak ramai yang menyertai, kemungkinan kerana tempoh segmen ini terlalu pendek dan ... Read More »

Segmen: Reblog Bersama Puteri Kasih

Blog berjaya

Lama rasanya puteri tak buat segmen. Jadi hari ini puteri nak buat segmen hujung minggu yang mudah. Dan memandangkan Isnin pun hari cuti umum iaitu Hari Malaysia,  jadi segmen ini akan berlangsung untuk 3 hari bermula dari tarikh entri ini dipublish sehingga ke hari Isnin tepat jam 11.59 malam. Syarat Penyertaan: 1) Cari satu perkataan yang tersembunyi dalam gambar di ... Read More »

Segmen Ramadhan : Juadah Berbuka Anda?

Happy Sunday Korang. Hari ini puteri nak merajinkan diri untuk join segmen seorang rakan blogger. Untuk korang yang nak join sama, sila klik SINI Sebut tentang juadah berbuka, pasti akan teringatkan Bazar Ramadhan, ye tak. Masa tu semua makanan nampak sedap, nampak je tau, rasanya belum tentu…hehe Antara juadah yang menjadi favourite puteri ialah :- Kuih Muih Sirap Bandung Ayam ... Read More »

Berakhirnya Segmen Just For Fun

Akhirnya segmen JUST FOR FUN melabuhkan tirainya setelah lebih dari sepuluh minggu ianya berlangsung di blog puterikasih.com Kepada semua yang telah mengambil bahagian sejak dari minggu yang pertama lagi, terima kasih puteri ucapkan. Dan tahniah kepada 6 orang peserta yang berjaya menjawab kesemua 10 soalan mingguan segmen ini. Berikut adalah Pemenang SEGMEN JUST FOR FUN Tempat Pertama : AISYA (9 ... Read More »

Scroll To Top