You are here: Home > Tag Archives: tauhu

Tag Archives: tauhu

Feed Subscription

Tauhu Masak Taucu

  Rupanya dah agak lama juga aku tak masukkan entri resipi di blog ni. Anyway hari ni nak juga share satu resipi ni dengan you all semua. Resipi ni simple tapi sedap, sampai first time dapat pujian dari ayah..hehe. Untuk pengetahuan you all, ayah aku ni cerewet bab makanan. Tapi kali ni ayah puji lebih-lebih, siap minta masakkan sekali lagi ... Read More »

Bergedel Tauhu

  Wah nampaknya blog aku ni dah jadi macam blog resipi. Semalam entri resipi, harini pun entri resipi. Tak apa la you all layankan saje yer. Lagipun ramai kan yang dah rajin masak sekarang ni. Sesekali teringin juga aku nak jadi chef dan mengajar you all memasak..hehehe. Ok untuk resipi hari ini, nak share ngan you all buat bergedel tauhu. ... Read More »

Scroll To Top