You are here: Home / Tag Archives: videoklip

Tag Archives: videoklip

Feed Subscription

Terperanjat Gilerr?

Hujung minggu menjelma kembali. Pastinya ramai lagi yang masih dalam mood bercuti. Jadi puteri tak nak la buat entri berjela-jela panjangnya. Just nak buat korang terperanjat giler. Korang pasti tertanya-tanya apa maksud puteri, terperanjat giler. Jom layan videoklip ni. Cute kan..hikkk p/s semakin hari semakin berubah Read More »

Surat Dari Mak Dan Ayah

Puteri nak kongsi video ini dengan korang semua. Video yang memaparkan luahan hati insan bernama ibu dan ayah yang ditujukan khas buat anak-anak tersayang. Sebagai seorang anak, apa perasaan korang selepas menghayati video ni? Read More »

Fantasia Bulan Madu

  Pagi ini puteri nak ajak you all layan lagu rock. Sesekali tukar genre muzik pilihan. Sejiwang-jiwang puteri ni, puteri tetap layan lagu-lagu rock ok. Tapi lagu rock yang puteri layan, lirik dia tetap kena ada jiwang-jiwang sikit. You all kenal kumpulan search? Ada yang tak kenal ke? Kalau tak kenal, klik link ni, SEARCH. Segala info kumpulan search ada ... Read More »

Cabaran 17: A Song To Match My Mood

  Sekarang ni aku tengah sakit kepala. Mungkin sebab cuaca yang tak menentu. Cuaca yang panas terik dan tetiba hujan lebat dan ditambah pula dengan jerebu memang berpotensi menyebabkan pelbagai penyakit. Jadi perlu sentiasa jaga kesihatan. Memandangkan badan aku rasa agak tak sihat, otak aku pun dah malas nak fikir banyak sangat, jadi aku teruskan sahaja dengan cabaran ke 17. ... Read More »

Scroll To Top