You are here: Home / Tag Archives: zalora menipu

Tag Archives: zalora menipu

Feed Subscription

Boleh Percaya Ke? Dah Semakin Meluat Dah Ini

Mula-mula ingatkan hari ini nak buat entri Spontaneous Thursday je, tapi memandangkan puteri ada satu cerita nak share dengan korang, maka entri spontan terpaksa diabaikan. Untuk korang yang selalu baca entri-entri puteri, pasti tahu tentang isu Zalora kan. Untuk yang tak tahu, boleh klik SINI. Setelah sabar menanti untuk lebih sebulan, kasut puteri masih jua tak sampai-sampai. Dan beberapa hari ... Read More »

Zalora Menipu? Sila Berhati-hati

Semalam puteri buat entri INI, dan rata-rata korang semua dapat meneka laman web apa yang puteri maksudkan. Yer puteri maksudkan ZALORA. Masa menaip entri semalam, puteri tak sebutkan laman web tersebut sebab ingatkan mungkin puteri seorang sahaja yang terkena, sebab mungkin kadang-kadang boleh tersalah komunikasi kan (selalu kena fikir positif) tapi selepas puteri menaip entri tersebut, puteri cuba surf pakcik google ... Read More »

Scroll To Top